EVENIMENTE

NUNTIA / BOTEZ / ANIVERSARE

ORGANIZARI EVENIMENTE – N&S HOTEL BARLAD

cazare barladFie că este vorba de o nuntă, un botez sau, de ce nu, o petrecere aniversară, organizarea evenimentului perfect necesită o deosebită atenție. In acest sens, personalul N&S Hotel Barlad, vine în întâmpinarea dumneavoastră. Ne dorim ca, împreuna cu dumneavoastra, să formăm o echipă dinamică și creativă care să pună bazele unui pachet personalizat care să reprezinte ilustrarea dorințelor dumneavoastră cât și ale fiecărui invitat.

Interiorul generos precum și finisajele deosebite ale salonului de evenimente N&S Hotel Barlad răspund celor mai exigente pretenții ale unui public select, atent la cele mai mici detalii, fiind special conceput pentru evenimente de amploare ce impresionează prin design-ul său care împletește luxul clasic de odinioară cu stilul modern.

Facilitățile de ultimă generație, spațiile flexibile și atenția pe care o acordăm fiecărui detaliu sunt menite să confere evenimentului succesul scontat. Îți ascultăm dorințele, îți sugerăm idei noi și te consultăm pe parcursul pregătirilor. Împreună vom parcurge toate etapele și te asigurăm că vei bucura de momentul perfect!

 

cazare barlad

SERVICII IMPECABILE

Pentru ca nunta dumneavoastra sa fie organizata perfect, N&S HOTEL BARLAD va pune la dispozitie o vasta experienta acumulata pe parcursul desfasurarii activitatii noastre. Atunci cand va doriti o nunta de vis este foarte important ca mai intai sa va imaginati decorul. Tematica nuntii, nuantele preferate … sau daca inca nu v-ati gandit inca la aceste aspecte, echipa noastra experimentata va sta la dispozitie cu o multime de sugestii, inclusiv cu imagini de la sutele de nunti organizate.

Personalul profesionist va stă la dispoziție pe tot parcursul evenimentelor, de la planificare până la finalizare, oricare ar fi natura lor: nunți, botezuri, aniversări, conferințe, evenimente culturale, sau corporate și petreceri tematice.

Decoraţiunile rafinate și oglinzile de pe pereții laterali creează o atmosferă premium si in egala masura, intimă. Corpurile de iluminat, realizate special pentru acest spațiu, transformă serile într-un curcubeu de reflexii şi de străluciri.

INFORMATII SI REZERVARI: 0335.801.081

usi rapide calarasi hormigon impreso madrid hormigon impreso zaragoza hormigon pulido toledo experto reformas madridtractari auto nadlac avocat suceava montaj tapet beton amprentat transport persoane germania romania Béton Imprimé Montpellier Inchirieri atv Bran realizare website Epilare cu ceara Iasi traduceri Iasi transport persoane Romania Germania béton imprimé Paris cazare Bran Moieciu avocat ploiesti

APELEAZA