Big Business Apartament (90mp)

230 RON / NOAPTE / APARTAMENT / MIC DEJUN INCLUS

BIG BUSINESS APARTAMENT (90 mp)

cazare barlad N&S Hotel Barlad va pune la dispozitie 30 de camere pentru cazare structurate în camere single, double, apartamente simple (45 mp) si apartamente duble (90mp). Toate camerele sunt dotate la un standard de 3 stele.

Personalul calificat vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu profesionalism, echipa N&S Hotel Barlad respectând standardele hoteliere internaționale prin calificările sale, cunoștințele în domeniu, cunoștințe de limbi străine și de protocol, aspecte completate de amabilitate și promptitudine. Ca oaspete al N&S Hotel Barlad vă veți bucura de liniște și relaxare fără a pierde, însă, contactul cu ritmul trepidant al orașului și al mediului de business.

BIG BUSINESS APARTAMENT (90 mp)

N&S Hotel Barlad dispune de camere single dotate cu TV și cablu, internet wireles gratuit, frigider, baie proprie, aer condiționat. Pentru camerele cu expunere sudică există aer condiționat, cele situate pe partea nordică beneficiind de temperatură constantă. Camerele se încadrează în standardele hoteliere mediu-plus de 3 stele.

PRET PROMOTIONAL APARTAMENT + MIC DEJUN: 230 RON / APARTAMENT / NOAPTE

Camere din cadrul N&S Hotel Barlad sunt dotate cu cabina de dus, aer conditionat, LCD, cablu TV , minibar, telefon cu acces linie  directa intern si international, facilitati de conectare la internet (wired si wireless)

Pe langa facilitatile din camere, clientii cazati la noi beneficiaza si de urmatoarele facilitati ale hotelului:

  • acces securizat in camera pe baza de cartela electronica, radio.
  • parcare supravegheata video.
  • restaurant 
  • 1 sala de conferinte.

GALERIE FOTO BIG BUSINESS APARTAMENT

realizare site web Amasterdam Escort
laminina montaj tapet videochat constanta inchirieri apartamente iasi
inchiriere cabina foto Bucuresti
traduceri Iasi

APELEAZA